8 grunde til du skal bo på hostel på din rejse

Hvis du skal til at backpacke, SKAL du bo på hostels. Det er simpelthen dumt at lade være. Herunder vil jeg fortælle 8 grunde til hvorfor.

1. Prisen

Du kan score nogle priser med guesthouses, Airbnb eller billige hoteller, men generelt set er hostels bare billigere.
Jeg vil dog sige, prisen på hostels stiger og stiger. I turistbefolket stedet findes der hostels, som koster det samme som private værelser. De har fundet ud af backpackere elsker hostels og typisk har mange penge.

2. Forskellige hostels til alle typer

Alle hostels er ikke til unge festaber, som fester dagen lang. Der findes efterhånden mange typer af hostels med forskellige politikker, for hvordan man skal opføre sig.
Så hvis du f.eks. rejser med børn eller ikke er den store festabe, findes der også hostels til jer 😊
Anmeldelserne er altid en god ide at kigge på og den generelle information omkring det pågældende hostel, så du ved hvad du går ind til.

3. Fede chill områder

Hvis du booker et hotelværelse eller lignende, har du typisk blot dit indelukket værelse og en sørgelig lobby. Hostels derimod tilbyder ofte fede fællesarealer med hængekøjer og komfortable liggestole, hvor du har mulighed for at socialisere med andre backpackere.

Chill områder på hostel

4. Få en masse nye venner

Det giver lidt sig selv. Når du deler værelse med andre, er det nærmest umuligt ikke at stifte nye bekendtskaber. Det kan være grænseoverskridende at være den første til at bryde isen, men du er backpacker, så det bliver du nødt til 😉 Vær åbensindet og snak med de andre på stedet. Du kan virkelig møde mange fede mennesker!

5. Partyuartig

De absolutte fedeste fester på min backpacker rejse startede på et hostel. Folk er super udadvendte og flink i det hele taget. Det giver et godt grundlag for fantastiske fester sammen med de andre beboere på stedet. Men igen, hvis du ikke vil disse ting, bør du lige tjekke det pågældende hostel ud, inden du booker.

Fest på hostels

6. Der tilbydes aktiviteter

Hostels ved godt backpackere er ude at rejse for at opleve. De har derfor tit samarbejde med andre organisationer, som tilbyder aktiviteter (grottevandring, tempel-tur mm.). De har typisk også gode priser, MEN langt fra altid. Så undersøg eventuelt lige priserne inden du booker den helt store tur.
De forskellige aktiviteter er fede at tage på, fordi du kan tage med de andre backpackere. Du kan dermed blive bedre venner med de andre, så i har noget at tale omkring 😉

7. Lav din egen mad

Hostels har tit og ofte et lille køkken til rådighed. Hvis du er typen som elsker at lave mad, har du nu muligheden! Du kan tilligemed også spare lidt penge.

8. Frivilligt arbejde på hostels

Mange hostels tilbyder faktisk arbejde i bytte for en seng. Typisk foregår det sådan, at du arbejder 5 timer, 5 dage i ugen. På den måde kan du spare penge og stadig opleve stedet i din fritid!
Se eventuelt disse: Worldpackers, Workaway og Helpx.

Tak fordi du læste med! Har du været på et hostel, der var super fedt? Skriv det i kommentarfeltet!