De 10 bedste rejseapps til at gøre rejsen lidt lettere

Smartphonen er allemandseje. Download de forskellige rejseapps inden afrejse, som kan gøre tingene lidt lettere.

maps-me logo

Maps.me – Offline kort

Når du er på farten og ingen Wifi har, er Maps.me super praktisk. Du kan downloade kort over bestemte områder, så du kan anvende kortet offline. Den inkluder endda detaljeret oplysninger som restauranter, hoteller og mere.
HUSK at downloade kortene mens du har wifi 😉

Google translate logo

Google Translate - Oversættelse

Som rejsende kommer du til lande, hvor indbyggerne ikke kan tale engelsk. Ved at downloade Google Translate kan du downloade sprogpakker til de pågældende lande, du vil rejse i.
Du kan endda tage billeder af skilte og lade appen oversætte for dig med kamera-funktionen.

Uber logo

Uber - Transport

Hvis der er noget jeg hader, så er det at blive snydt af taxichauffører! Det er et evigt problem, når man ankommer til et land og ikke kender priserne. Uber fungerer bare ekstremt godt – i utroligt mange lande! Jeg husker, jeg brugte det i stor stil i Tanzania, Indonesien og New Zealand.
Brug eventuelt koden ”2kh3ki” for at få 100 kroners rabat på din første tur (så giver i også mig en tur😉).

postkortet logo

Postkortet - Send postkort

Din mor vil blive umådelig glad for et postkort fra sin søn/datter. Postnord giver dig lidt mulighed for at sende et personligt postkort med eget rejsebillede. Det er nemt og hyggeligt. Så vær’ lige en god søn/datter og send varme tanker hjem til familien.

valuta+ logo

Valuta+ - Valutaomregner

Hvis du er lidt ligesom jeg, vil du elske Valuta+. Når du ankommer til et nyt land, skal ens hoved lige omstilles til valutaen. Jeg finder Valuta+ god til at hjælpe mig i starten, før jeg selv kan omregne det i hovedet. Appen er simpel, du skriver fx 100 kroner ind, og ser hvad det svarer til i landets valuta.

hostelworld logo

HostelWorld - Book hostels

Engang skulle man gå fra Hostel til Hostel for at finde det rette. No more! Hostelworld lister alle de tilgængelige hostels nær dig. Du kan let læse anmeldelser og beskrivelser af de forskellige steder, så du finder det bedste hostel. 

Læs også: hvorfor du skal bo på hostels

airbnb logo

Airbnb - Book lejligheder

Jeg bor primært på hostels, men Airbnb er et godt alternativ, hvis du gerne vil ha’ en smule privatliv. Der er samtidig nogle virkelig gode tilbud, hvor du kan få lækker beliggenhed og overnatning til små penge.
Spar 220 kroner på din første Airbnb booking her.

momondo logo

Momondo og Skyscanner - Book billige flybilletter

Flybilletter er en af de store udgifter på din backpacking rejse. Du kan bruge Momondo og Skyscanner, som søgemaskiner til flybilletter, så du finder de billigste afgange. 

Couchsurfing logo

Couchsurfing - Gratis overnatning

Hvis du gerne vil ha’ gratis overnatninger og komme i tæt kontakt med de lokale, er couchsurfing appen noget for dig. Du ansøger kort sagt om en overnatning hos en lokal. På den måde kan du få gratis overnatning og være sammen med lokale!

WhatsApp

WhatsApp - Kommunikation

Alle børnene brugte Whatsapp, undtagen danskerne, de sagde nej tak. 

Seriøst, alle rejsende bruger WhatsApp, men vi danskere anvender den aldrig. Men eftersom alle de andre bruger den, vil jeg anbefale at downloade den, så du kan holde kontakt med de andre rejsende, du møder på din rejse. 

Du kan også bruge den til at ringe hjem med wifi. 

 

Det var alle rejseapps fra min side. Har du nogle apps der skal tilføjes? Kommenter nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *