3 tips til backpacking fra Thomas Maigaard: Dagbog, Emotionel værdi og prøv en anden vej

Notesbog

Det virker måske lidt gammeldags, men jeg elsker den notesbog, som jeg flittigt brugte på min rejse.

Du oplever så utroligt mange ting, når du rejser, og specielt som backpacker, hvor du hele tiden ser, oplever og møder noget nyt. Under rejsen tænker man tit, at man aldrig glemmer det, men tro mig, man kan ikke huske det hele.

Jeg brugte min notesbog til både at skrive og tegne i – og specielt tegningerne fra diverse oplevelser, er sjove at kigge på den dag i dag. Og jo, du kan godt tegne. Alt lige fra bynavne, steder man har boet, mennesker man har mødt, oplevelser man har fået og generelt bare de ting, som er værd at noterer ned – gør det. Du bliver fantastisk glad for det 10 år efter.

Notesbog til backpacking

Emotionel værdi

Inden det går over gevind, og du slæber rundt på alt muligt unødvendigt, så prøv alligevel at se, om du ikke kan få nogle af de ting med hjem, som du har brugt/fået på din rejse. Eks. har jeg været i besiddelse af diverse billetter, nærmest som det kørekortet man får i Legoland, hvor det hér bare har været brugt i diverse tempelparker eller lign. Det er sku sjovt at se idag. Det kan også være armbånd, et stykke papir du har fået af en ven fra rejsen eller mange andre mærkelige ting. Du bliver glad for det senere i livet, når du gerne vil mindes dine oplevelser.

Prøv en anden vej

Nogle gange er det godt at holde sig til den plan, som man har lagt, men andre gange er det sjovere at gøre det modsatte.

Nogle af de oplevelser jeg husker mest klart fra min rejse, er de oplevelser jeg fik, hvor jeg gjorde noget andet end planlagt. Gå til højre i stedet for venstre, lyt til de lokale og prøv noget andet end de typiske rejsemål, gå langs gaden og gør det, som falder dig ind – eller bare prøv noget, som du normalt ikke ville gøre.

Det er for det første skide skægt, kan udfordre dig, udvikle dig eller bare sætte dine grænser på prøve – og det lærer man af. Tænk dig selvfølgelig altid om – men med sund fornuft kommer man langt.

Skrevet af:

Thomas Hartmann Maigaard

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *