5 bedste vandresandaler til herre og dame – Bedst i test

Vandresandaler er et dejligt alternativ til komfortabel fodtøj. De er luftige, lette og behagelige. 

Se også vores store overblik af det bedste vandreudstyr eller backpacking udstyr.

Herunder kan du læse mere om de bedste vandresandaler, der er testet.

Vandresandaler test: Top 5 bedste vandresandaler

 1. Bedste billige vandresandaler til damer – Teva Hurricane XLT2
 2. Bedste i vådt terræn – KEEN Whisper
 3. Bedste komfortable & støttende vandresandaler – Teva Terra Fi 5 Universal
 4. Bedste med lukket tå – KEEN Newport H2
 5. Bedste stilfulde vandresandaler til vandring og by – Teva Tirra

Indholdsfortegnelse

Dette indlæg indeholder reklamelinks.

De bedste 5 vandresandaler til dame

Teva Hurricane XLT2

De bedste billige vandresandaler til damer

Fordele: Lette og justerbare vandresandler til en overkommelig pris.

Ulemper: Sålerne kan føles lidt for bløde for nogle.

En af de bedste kvaliteter ved at vælge vandresandaler frem for mere traditionelle fodtøj er, at vandresandaler er meget mere overkommelige i forhold til prisen.

For den kvalitet og ydeevne som Teva Hurricane XLT2 byder på, så er prisen meget overkommelige. Disse sandaler er gode på i vand og på land. Samtidig er de justerbare stropper yderst behagelige.

Ofte kan dyrere sandaler være mere holdbare og understøttende, men ifølge Cleverhiker er disse Teva Hurricane XLT2 blandt de bedste billige vandresandaler til damer.

KEEN Whisper

Afslappet vandresandaler, der er gode på vådt terræn

Fordele: Beskyttende, holdbare, behagelige og fremragende på vådt terræn.

Ulemper: Lidt større og ikke lige så åndbare som andre vandresandaler.

Disse Keen Whisper er et par holdbare vandresandaler, som klarer sig ekseptionelt godt på vådt terræn. De minder meget om KEEN Newport H2, som også findes på denne liste. Dog er de mindre klodsede. Sandalerne har et afslappet udseende, og de fungerer godt som sandaler til en hyggelig aften efter en lang dag på sporet.

Mønsteret på Keen Whisper er mindre varieret, så de egner sig bedst til korte vandreture i et mildt terræn. Cleberhiker vurderer, at denne sko fungerer bedst for dig, der vandrer i floder eller ofte er på dagstur til f.eks. Et vandfald.

Teva Terra Fi 5 Universal

Komfortable & støttende vandresandaler med en sikker pasform

Fordele: Bløde såler, en sikker pasform, justerbare og behagelige stropper. 

Ulemper: Sålerne er meget bløde, og sandalerne er lidt tungere end konkurrenterne.

Er du til bløde såler, så er Teva Terra Fi 5 Universal nok de mest behagelige sandaler, du nogensinde vil træde i. Ifølge Cleverhiker er det ligesom at gå på skyer i disse sandaler. Stropperne føles også blødere mod huden end hos nogle andre modeller.

På sandalerne finder du hele tre justeringspunkter. Du finder dem ved hælen, tåen og ankelen. Hermed er det nemt at få en sikker pasform. Denne sandal er for dem, som drømmer om en blød og robust vandresandal. Her er Teva Terra Fi 5 Universal det oplagte valg.

KEEN Newport H2

Bedste med lukket tå

Fordele: Beskyttende, holdbare, behagelige vandresandaler med en trækkraft.

Ulemper: Sandalerne er lidt større og tungere end konkurrenterne – og heller ikke lige så åndbare.

Er du på udkig efter et par gode trekking vandresandaler? Vil du samtidig gerne beskytte dine tæer med en lukket tå? Så vil du elske friheden ved et par Keen Newport H2 vandresandaler. De har en tåhætte med gummi, og så føles de lidt mere som en vandresko end en vandresandal.

Disse vandresandaler er lidt større og tungere end nogle af konkurrenterne. Derfor fungerer de bedre på stien, end de gør i vandet. Er det første gang du prøver et par vandresandaler, så er Keen Newport H2 et godt valg. De yder desuden en beskyttelse, der er svær at slå for mange konkurrenter.

Teva Tirra

Stilfulde vandresandaler til vandring og by

Fordele: Pæne vandresandaler til en overkommelig pris. Justerbare stropper, sikker pasform og god støtte.

Ulemper: Stropperne kan give gnidninger, inden de bliver bløde.

Vandrestier er langt fra en mode catwalk, men derfor skader det ikke nogen at elske den måde, du er klædt på derude. For den modebevidste vandre er disse Teva vandresandaler et godt alternativ til den traditionelle og klodsede vandresandal. Overdelen af sandalen er mindre sporty og sålerne er ikke lige så kraftige som konkurrenternes.

Teva Tirra er både støttende og behagelige nok til både hverdagsbrug eller lange dage på stien. Det er et par vandresandaler til den aktive dame, som vil bruge dem til flere lejligheder.

De bedste 4 vandresandaler til herre

Teva Terra Fi 5 Universal

Komfortable & støttende vandresandaler med en sikker pasform​

Fordele: Bløde såler, en sikker pasform, justerbare og behagelige stropper.

Ulemper: Sandalerne er tungere end andre modeller. For nogle kan sålerne være for bløde. 

Dette er muligvis de mest behagelige vandresandaler til herre, som du nogensinde vil prøve. Stropperne er ekstra bløde mod huden, og selvom fodsålerne er både bløde og fleksible, så griber de altså som lim til både klipper og rødder.

Du kan justere stropperne på disse vandresandaler både ved hælen, tåen og ankelen. Dette gør, at du er sikret den perfekte pasform. Leder du derfor efter en ekstra blød og samtidig robust sandal, så bør du kigge nærmere på disse Teva Terra Fi 5 Universal.

KEEN Clearwater CNX

Bedste vandresandaler til vand

Fordele: Lette vandresandaler, tørre hurtigt og er både beskyttende og behagelige.

Ulemper: Kan virke lidt omfattende og er ikke lige så åndbare som andre sandaler.

Betyder sommertid for dig også en tur i floden, badning på stranden og kajakture på søen? Måske er det på tide at bytte de billige flip-flopper ud med et par gode vandresandaler til vand? Keen Clearwater CNX er et par lette sandaler, som beskytter dine tæer fra klipper eller sten, når du flyder rundt i din badering. Samtidig klarer de sig godt på vandrestien.

Sandalerne har en lukket tå, men ifølge Cleverhiker føles de ikke lige så klodsede som andre konkurrenter. Derfor anbefales Keen Clearwater CNX til alle, som mangler et par gode sandaler til sommerens våde eventyrer.

KEEN Newport H2

Bedste med lukket tå

Fordele: God komfort og støtte. Kan bruges i vand.

Ulemper: Sandalerne er ikke lige så justerbare som andre modeller.

Ifølge Outdoorgearlab er Keen Newport H2 en værdig konkurrent til mange performance sandaler. De er lavet til at kunne bruges i vand med en holdbar ydersål i gummi og en hydrofobisk EVA-skum sål. Dette er et par alsidige sandaler, som kan bruges til de fleste aktiviteter på tørt land.

Indersålen er både behagelig og støttende, samtidig med at den har en relativ let følelse. Som en vandresandal med lukket tå tilbyder Keen Newport H2 også god beskyttelse for dine tæer mod sten i floden eller på stien.

ECCO Yucatan

Støttende sandaler til rejse og hverdag

Fordele: Behageligt remmateriale og en god trækkraft. 
Ulemper: Forholdsvis dyre og har en vis “Far” stil over dem.

Ifølge Outdoorgearlab imponerer ECCO Yucatan over hele linjen med sin konstruktion og sine avancerede materialer. Den har en overraskende trækkraft, som gør, at det er en af de mest komfortable sandaler i denne test af vandresandaler til herre. 

Du vil allerede inden for de første skridt, du tager, mærke hvordan Fluidform mellemsålen med Receptor-teknologi understøtter hvert skridt. Ydersålen er let vippet, hvilket hjælper med at skabe en naturlig gang. 

Her er et par vandresandaler med avancerede funktioner og fremragende komfort. Disse kan du bruge på tværs af mange forskellige typer terræn.


Hvorfor kan du stole på anmeldelserne?

Dette indlæg tager udgangspunkt i anbefalinger fra store internationale blogs omkring outdoor. Disse virksomheder lever af at anbefale udstyr, hvor de personligt tester udstyret. Deres mission er at levere de bedste anbefalinger – både de gode og negative ting omkring udstyret.

Indlægget tager udgangspunkt i følgende research fra:

Cleverhiker.com

Outdoorgearlab.com

Ofte stillet spørgsmål

De bedste vandresandaler testet:

 • Teva Hurricane XLT2
 • KEEN Whisper
 • Teva Terra Fi 5 Universal
 • KEEN Newport H2
 • Teva Tirra
 • KEEN Clearwater CNX
 • ECCO Yucatan

Testen tager udgangspunkt i anbefalinger fra store internationale outdoor virksomheder, der har erfarne outdoor eksperter til at teste produkterne.