De 3 Bedste Solhatte – Bedst I Test

Hvis du skal på en lang vandretur og vil beskytte din hud fra solen, er en solhatten vejen at gå. Herunder ses de bedst testet solhatte.

Indholdsfortegnelse

Dette indlæg indeholder reklamelinks.

Bedste solhat til teknisk brug

Sunday Afternoons Ultra Adventure

DET GODE:
God beskyttelse, specielt på bagsiden. Let materiale, som transporterer fugten. God ventilation og komfortabel.

DET MINDRE GODE:
Den ser lidt kedelig ud. 

ALLE DETALJERNE:
Sunday Afternoons Ulta Adventure er en af de solhatte, som præsterer bedst, når det kommer til teknisk brug. Den er god til rygsækrejser, fordi den er behagelig, åndbar og let at pakke ned. Den lange halskappe beskytter dig mod intens sol, selvom den ser lidt kedelig ud. Den kan foldes i to, og fylder meget let. Derudover har den funktioner som solbrilleholder og ant-blændende materiale under randen.

 

Den eneste ulempe ved Sunday Afternoons Ultra Adventure er, at den ikke er af den stilede kategori. Til gengæld beskytter du både dit ansigt og din hals med denne solhat, som du kan bruge på alt fra kayakturen til ørkenvandringen. 

 

Den mindre nørdede

Columbia Bora Bora II Booney

DET GODE:
En one size solhat, som er behagelig og tilbyder god ventilation

DET MINDRE GODE:
Den har en tendens til at udvide sig efter lidt brug.

ALLE DETALJERNE:

Columbia Bora Bora II Booney fiskerhuen kombinerer UPF 50-stof med en 3-tommer kant og et svedbånd. Det gør den til en af de mest åndbare solhatte på markedet. Den vil holde dit hoved køligt på turen, og for en solhat rangerer den højere på stilspektret end de fleste. 

Den kommer med en justerbar halsrem, som holder den på plads, når vinden tager til. Den eneste ulempe ved denne solhat er, at den godt kan udvide sig lidt, efter du har taget den i brug. Alt i alt er den dog et glimrende valg, når du leder efter en stilet solhat.

 

Bedste all arround solhat

Filson Summer Packer

DET GODE:
En holdbar og stilet solhat, du rent faktisk glæder dig til at have på.

DET MINDRE GODE:
Kanten er en smule smal, og den er ikke justerbar.

ALLE DETALJERNE:

Filson Summer Packer kommer med rene linjer i en klassisk stil. Den er holdbar, åndbar og holder godt til at blive foldet sammen. Designet gør, at den er mere kompatibel med en rygsæk end andre solhatte. 

Det betyder også, at du med ro i maven kan pakke en stor rygsæk til backpackerturen. Samtidig er den så komfortabel, at du let kan gå hele dagen uden at tage den af. Ulempen er dog, at den ikke er justerbar. Det gør, at den ikke er lige så beskyttende som andre solhatte. Derfor er den bedre til teknisk brug end under ekstreme forhold. Den kommer til gengæld i fem forskellige størrelser.

 

Hvorfor kan du stole på anmeldelserne?

Dette indlæg tager udgangspunkt i anbefalinger fra store internationale blogs omkring outdoor. Disse virksomheder lever af at anbefale udstyr, hvor de personligt tester udstyret. Deres mission er at levere de bedste anbefalinger – både de gode og negative ting omkring udstyret.

https://www.outdoorgearlab.com/topics/camping-and-hiking/best-sun-hat

https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/best-sun-hat-for-hikers/

Ofte stillet spørgsmål

De bedst testet solhatte er:

  1. Bedste solhat til teknisk brug: Sunday Afternoons Ultra Adventure
  2. Den mindre nørdede: Columbia Bora Bora II Booney
  3. Bedste all arround solhat: Filson Summer Packer

Testen tager udgangspunkt i anbefalinger fra store internationale outdoor virksomheder, der har erfarne outdoor eksperter til at teste produkterne.