De 4 bedste bæltetasker – Bedst I Test

En bæltetaske er en fremragende lille praktisk taske, så du kan komme til dine små ejendomme hurtigt og nemt. Herunder ses de bedste bæltetasker derude. 

Indholdsfortegnelse

Dette indlæg indeholder reklamelinks.

Bedste overall bæltetaske

JanSport Fifth Ave

DET GODE:
Behagelig, lav profil, enkel og med velkonstruerede funktioner. Fås i forskellige farver og mønstre. 

DET MINDRE GODE:
Positionen på spændet er ikke ideel.

ALLE DETALJERNE:
JanSport Fifth Ave er en tidløs klassiker, og den kommer i flere sjove farver og mønstre. De fleste kommer med en monokrom rem. Solhatten er holdbar med en smal og meget justerbar talje. Den er designet alsidigt, da du både kan bruge den som slyngetaske eller omkring taljen. Den hopper ikke rundt, når du går. 

Når du bærer tasken på den traditionelle både, er den også meget lavprofileret. Den eneste ulempe for nogen vil være, at spændet på talje stroppen ligger på hoftebenet. Samtidig kan den føles lidt glat. For de fleste vil langt det meste af JanSport Fifth Ave dog falde i god smag. 

Bedst for aktivitet

Adidas National Waist Pack

DET GODE:
Ekstra polstring i ryggen. Taljebåndet er slidstærkt, og den her en stor volumen. 

DET MINDRE GODE:
Den har kun to kommer, og formen kan være mindre flatterende for nogle. 

ALLE DETALJERNE:
Det kommer nok ikke som en overraskelse, at Adidas National Waist Pack er ideel til den atletiske bruger. Det er en relativt rummelig taske. Samtidig er talje bæltet slidstærkt, og der er ekstra polstring på ryggen. 

Den er stor nok til at rumme snacks, din telefon og en let vindjakke til din vandretur. Polstringen gør den behagelig til at bruge hele dagen – lige meget om du bærer den foran eller bag på. Det overskydende bånd fra talje bæltet holdes på plads med en slank og elastisk holder frem for et plastspænde. Ulempen ved Adidas National Waist Pack er, at to lommer godt kan føles begrænsende. Designet er rundt, og måske ikke lige så flatterende som andre former.

Bedst til bybrug

Herschel Fourteen 1.0L

DET GODE:
Masser af farver. Et enkelt, klassisk og alsidig design. 

DET MINDRE GODE:
Den kan ikke rumme så meget, og den overskydende båndholder på linningen er ikke effektiv.

ALLE DETALJERNE:
Mange tages tilbage til rulleskøjter, 90’erne og festival, når de tænker på bæltetasker. Herchel Fourteen bliver dog ofte sat i kategorien af nørdede tasker. Den er dog både stilfuld og slank med sit monokrome design. Den fås i flere farveindstillinger. Samtidig er den behagelig, elegant, og du vil sætte pris på dens enkelthed. 

Den har kun én lomme og envejs lynlås. Herschel Fourteen er justerbar. 

Den største ulempe ved bæltetasken er, at den har en lille bæreevne på kun én liter. Her kan du have din pung, telefon høretelefoner og læbepomade. For nogle er det dog rigeligt. Samtidig kan plastspændet have svært ved at holde det ekstra bånd godt. 

Bedste valg til daglig brug

Patagonia Black Hole UL

DET GODE:
Sjove og lyse farver. Størrelsen er praktisk med en hovedlomme og en mindre lomme.

DET MINDRE GODE:
Kapacitet på 1 liter kan være lille for nogle, og den er ikke vandtæt.

ALLE DETALJERNE:
Patagonia Black Hole UL er bedst for vandrere, som ikke har brug for meget ekstra plads, men bare vil have sine værdigenstande lige ved hånden. Bæltetaskens lette vægt gør den til en god all round mulighed, når du ikke har brug for meget plads. Den er lavet i RipStop Nylon, og har DWR-finish, men den er ikke tæt ved lynlåsene. 

Det skal du huske, hvis du vælger at opbevare din telefon her. Den kan bæres over skulderen eller omkring taljen. Samtidig kan du adskille f.eks. dit kreditkort og dine hovedtelefoner med den lille yderlomme, som har lynlås. Ulempen ved Patagonia Black Hole UL er, at den har en lille kapacitet. 

Bæltetaske guide

Hvor meget volume skal en bæltetaske have?

Der er meget vægtforskel på nogle af de større bæltetasker. Nogle gange kan du få mere end det dobbelte af kapaciteten på bekostning af en lidt tungere taske. Vælger du en 1-liters bæltetaske kan den nemt rumme en snack, en lille forlygte og en telefon. En 2-liters bæltetaske vil passe godt til din vandrerpung, oplader, snacks, filter, forlygte og lidt andre ting. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvad du skal have mulighed for at bære, inden du vælger din bæltetaske.

Vandtæt

Du kan let finde en bæltetaske, som kan holde dine ting tørre i regnen. Bemærk dog, at selvom en bæltetaske angives som vandtæt, så betyder det ikke altid, at den er 100% forsejlet i sømmene, eller at du kan nedsænke den i vand. For det meste betyder det, at stoffet og lynlåsene vandtætte, men den vil ikke holde dine ting tørre for altid.

Hvorfor kan du stole på anmeldelserne?

Dette indlæg tager udgangspunkt i anbefalinger fra store internationale blogs omkring outdoor. Disse virksomheder lever af at anbefale udstyr, hvor de personligt tester udstyret. Deres mission er at levere de bedste anbefalinger – både de gode og negative ting omkring udstyret.

https://www.outdoorgearlab.com/topics/camping-and-hiking/best-fanny-pack
https://www.adventurealan.com/best-fanny-pack/

 

Ofte stillet spørgsmål

De bedste bæltetasker testet:

  • Bedste overall bæltetaske: JanSport Fifth Ave
  • Bedst for aktivitet: Adidas National Waist Pack
  • Bedst til bybrug: Herschel Fourteen 1.0L

Testen tager udgangspunkt i anbefalinger fra store internationale outdoor virksomheder, der har erfarne outdoor eksperter til at teste produkterne.